logo Stichting Caribisch Spiritueel Centrum

C.S.C. organiseert diverse workshops en cursussen

CURSUS HOLISTISCH THERAPEUT

START 1 februari 2023 VIA ZOOM

Startdatum: woensdag 1 februari 2023

Cursusduur: 2 jaar, het rooster wordt na je aanmelding via de mail opgestuurd

Tijdstip cursus: 19.00 – 21.00 uur via Zoom. 

Houd er rekening mee dat er ook praktijkdagen zullen zijn.

Kosten: € 540

 

Na deze cursus moet je in staat zijn om als holistisch therapeut te werk te gaan. Aan het einde van de cursus wordt er een certificaat van deelname uitgereikt.

Wij starten de sessies via Zoom, maar zullen op bepaalde momenten ook samenkomen om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.

Deze cursus is opgebouwd uit vier onderdelen:

- Werken met Chakra’s: het werken met energiecentra in ons lichaam;

Chakra 1 – oefening in bewustwording van de werking van de chakra’s in lichaam, ziel en geest.

Chakra 2 – werken met lichaamshoudingen in combinatie met meditatie.

- Aura’s voor beginners: aura: een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschap, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt. Met oefeningen leren aura’s te voelen en te zien. Daarnaast leer je de betekenis van de kleuropbouw te interpreteren.

- Culturu skoro: Wat is Winti, wat is het verschil tussen Winti als Religieuze-  en Winti als Spirituele Traditie of is het gewoon een Levenshouding.

- Reïncarnatie meditatie: teruggaan naar vorige levens. Hoe verhoud karma zich in relatie met reïncarnatie. Hoe bepalend zijn deze begrippen in onze Winti cultuur voor het welzijn van de Afro- Surinaamse mens?

Ben je geïnteresseerd of ken je andere geïnteresseerden, meld je dan vóór 30 januari 2023 aan door € 540 of € 240 over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. st Caribisch Spiritueel Centrum. (CSC)

Het cursusgeld kan ook in termijnen betaald worden. Wil je meer informatie dan kun je me bellen of WhatsAppen op het nummer 06 82090474

Voor mensen die de opleiding/training Familieopstelling, Reiki, Touch for health/kinesiologie, Aurahealing of Energetisch therapie gevolgd hebben, is deze cursus een aanrader. Waarom? Omdat je dat stukje van je eigen cultuur leert herkennen zodat je de mensen die hulp zoeken/nodig hebben, beter van dienst zal zijn. 

Uw cursusleider de Holistisch Therapeut

Lesley Erick Neyhorst

Meditatie cursus

Start 23 januari 2023

Meditatie cursus

Via Zoom een virtuele cursus meditatie voor beginners.

Deze vorm van meditatie leert je contact te leggen met je spirituele gids, je bescherm engel of ook wel je innerlijke gids genoemd.

Wij gaan van start op maandag 23 januari 2023 en de cursus duurt 8 weken en tijd van aanvang is 19.00 tot 20.30 uur.

U kunt met uw mobiele telefoon, laptop of computer de cursus volgen.

Het cursusgeld voor de 8 weken bedraagt € 50.

U kunt zich aanmelden door het bedrag van € 50 voor 21 januari over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. Stichting Caribisch Spiritueel Centrum. (CSC)

Voor meer informatie kunt u bellen of WhatsAppen met het nummer 06 82090474.

Uw cursus leider de Holistisch therapeut,
Lesle Erick Neyhorst

 

Image

Culturu skoro

Start 26 januari 2023

Via Zoom donderdag 26 januari

Beste geinteresseerden,

Ik heb geconstateerd dat er grote verwarring onstaat als het om de Winti Relegie gaat en het onbegrip en de tegenstrijdige stellingen op het gebied. Vanuit dit standpunt voel ik mij verplicht met jullie de uitdaging aan te gaan om vanuit een wetenschappelike standpunt de Winti-leer te benaderen. Bijvoorbeeld, wat is het verschil tussen Winti als Religie en Winti als Spirituele Traditie.

Wat ik bij jullie tracht over brengen is; een beeld te vormen waarover deze cursus zal gaan, en ik weet dat het een andere manier van benaderen is dan jullie gewent zijn. Voor het gemak zeg ik dat dit een andere kijk is naar het fenomeen Winti die dan in combinatie met meditatie, tot diepere inzicht leidt.

Om dit te kunne doen moeten we ons dan gaan verdiepen in al de begrippen welke gebruikt worden binnen de Winti-leer. Het is niet de bedoeling om af te wijken van het bestaande, neen, integendeel, het is juist uitdiepen van het bestaande zoals, wat gebeurt er bij een trance toestand, wat is Winti, wat is een kabra, een jorka, en de verschillende verschijningsvormen van Winti. Hoe bepalend is reincarnatie binnen onze Winti-leer, is er wel sprake van reincarnatie binnen onze Winti beleving, zoja hoe herken je dit? Ik kan nog meer vragen stellen maar dat laat ik voor een ander moment wanneer wij hiermee bezig zullen zijn.

De cursus duurt 10 weken en kost € 80. Je kan je aanmelden door het bedrag van € 80 voor 20 januari over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. st Caribisch Spiritueel Centrum. (CSC)

Tijd: 19.00 - 21.00 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen of WhatsAppen met het nummer 06 82090474

Uw cursus leider de Holistisch Therapeut, 

Lesley Erick  Neyhorst  

TAROTKAART LEGGEN

START 28 januari 2023 VIA ZOOM

Een luchtige workshop met diepgang, is de juiste omschrijving voor deze workshop tarotkaart leggen. De combinatie van het leren van de basisbeginselen, het direct bij elkaar kunnen toepassen en de persoonlijke aandacht die we aan een ieder geven, maakt deze workshop voor alle deelnemers tot een boeiend bijeenkomst.

Alle informatie kunnen de deelnemers gebruiken als herinnering aan een zeer bijzondere ervaring.

De workshop gaat van start op zaterdag 28 januari 2023 van 11.00 - 14.00 uur .

Tijdsduur :10 weken.

Kosten : 3 euro per uur totaal kost de workshop €90.

U kunt met uw mobiele telefoon, laptop of computer deelnemen aan deze cursus.

Ben je geinteresseerd of ken je andere geinteresseerden, meld je dan aan door het bedrag van €90 voor 26 januari over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. st Caribisch Spititueel Centrum. (CSC)

Wil je meer informatie dan kun je me bellen of WhatsAppen op het nummer 06 82090474.

Uw Holistisch therapeut

Lesley Erick Neyhorst

Image