logo Stichting Caribisch Spiritueel Centrum

C.S.C. organiseert diverse workshops en cursussen

CURSUS HOLISTISCH THERAPEUT

START 1 FEBRARI 2022 VIA ZOOM

Startdatum: Dinsdag 1 februari 2022

Cursusduur: 2 jaar, het rooster wordt na je aanmelding via de mail opgestuurd

Tijdstip cursus: 19.00 – 21.00 uur via Zoom. 

Houd er rekening mee dat er ook praktijkdagen zullen zijn.

Kosten: € 540

 

Na deze cursus moet je in staat zijn om als holistisch therapeut te werk te gaan. Aan het einde van de cursus wordt er een certificaat van deelname uitgereikt.

Wij starten de sessies via Zoom, maar zullen op bepaalde momenten ook samenkomen om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.

Deze cursus is opgebouwd uit vier onderdelen:

- Werken met Chakra’s: het werken met energiecentra in ons lichaam;

Chakra 1 – oefening in bewustwording van de werking van de chakra’s in lichaam, ziel en geest.

Chakra 2 – werken met lichaamshoudingen in combinatie met meditatie.

- Aura’s voor beginners: aura: een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschap, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt. Met oefeningen leren aura’s te voelen en te zien. Daarnaast leer je de betekenis van de kleuropbouw te interpreteren.

- Culturu skoro: Wat is Winti, wat is het verschil tussen Winti als Religieuze-  en Winti als Spirituele Traditie of is het gewoon een Levenshouding.

- Reïncarnatie meditatie: teruggaan naar vorige levens. Hoe verhoud karma zich in relatie met reïncarnatie. Hoe bepalend zijn deze begrippen in onze Winti cultuur voor het welzijn van de Afro- Surinaamse mens?

Ben je geïnteresseerd of ken je andere geïnteresseerden, meldt je dan vóór 30 januari 2022 aan door € 540 of € 240 over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. st. CSC. Het cursusgeld kan ook in termijnen betaald worden. Wil je meer informatie dan kun je me bellen op het nummer 06 82090474

Voor de mensen die de opleiding "Familie opstelingen"hebben gedaanis deze cursus een aanrader. 

Uw cursusleider de Holistisch Therapeut

Lesley Erick Neyhorst

Paramaribo Suriname THEMADAG 2022

Dag 25 juni 2022

Themadag

Stichting CSC organiseert op zaterdag 25 juni 2022 een Themadag.

Deze handelt over de begrippen reincarnatie, karma en dood. Bestaat dit binnen de winti cultuur, zo ja, hoe herken je dat binnen de winti rituelen? Wat is de bedoeling van dit alles?

Dit alles is onder supervisie van de heer Lesley Neyhorst

Locatie: Lallarookh Gebouw 1
Tijd:13.00 u - 16.00 uur
Kosten: SRD 350 (incl.snack en frisdrank)

U kunt zich aanmelden door het bedrag van SRD 350 voor 21 juni over te maken op Rekeningnummer 9578935, DSB t.n.v. M.Y. Security.

U kunt telefonisch registreren op
+5978563058(app)

 

Image

Culturu skoro

Start 26 januari 2022

Via Zoom Woensdag 26 januari,

Beste geinteresseerden,

Ik heb geconstateerd dat er grote verwarring onstaat als het om de Winti Relegie gaat en het onbegrip en de tegenstrijdige stellingen op het gebied. Vanuit dit standpunt voel ik mij verplicht met jullie de uitdaging aan te gaan om vanuit een wetenschappelike standpunt de Winti-leer te benaderen. Bijvoorbeeld, wat is het verschil tussen Winti als Religie en Winti als Spirituele Traditie.

Wat ik bij jullie tracht over brengen is; een beeld te vormen waarover deze cursus zal gaan, en ik weet dat het een andere manier van benaderen is dan jullie gewent zijn. Voor het gemak zeg ik dat dit een andere kijk is naar het fenomeen Winti die dan in combinatie met meditatie, tot diepere inzicht leidt.

Om dit te kunne doen moeten we ons dan gaan verdiepen in al de begrippen welke gebruikt worden binnen de Winti-leer. Het is niet de bedoeling om af te wijken van het bestaande, neen, integendeel, het is juist uitdiepen van het bestaande zoals, wat gebeurt er bij een trance toestand, wat is Winti, wat is een kabra, een jorka, en de verschillende verschijningsvormen van Winti. Hoe bepalend is reincarnatie binnen onze Winti-leer, is er wel sprake van reincarnatie binnen onze Winti beleving, zoja hoe herken je dit? Ik kan nog meer vragen stellen maar dat laat ik voor een ander moment wanneer wij hiermee bezig zullen zijn.

De cursus duurt 10 weken en kost € 80. Je kan je aanmelden door het bedrag van € 80 voor 25 januari over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. St CSC

Tijd: 19.00 - 21.00 uur.

Ben je geinteresseerd laat me dan tijdig weten zodat ik kan weten hoeveel mensen meedoen met deze cursus. Mijn mobielenummer is: 06 82090474

Uw cursus leider de Holistisch Therapeut, 

Lesley Erick  Neyhorst  

TAROTKAART LEGGEN

START 25 september 2021 VIA ZOOM

Een luchtige workshop met diepgang, is de juiste omschrijving voor deze workshop tarotkaart leggen. De combinatie van het leren van de basisbeginselen, het direct bij elkaar kunnen toepassen en de persoonlijke aandacht die we aan een ieder geven, maakt deze workshop voor alle deelnemers tot een boeiend bijeenkomst.

Alle informatie kunnen de deelnemers gebruiken als herinnering aan een zeer bijzondere ervaring.

De workshop gaat van start op zaterdag 25 september 2021 van 11.00 - 14.00 uur .

Tijdsduur :10 weken.

Kosten : 3 euro per uur totaal kost de workshop €90.

U kunt met uw mobiele telefoon, laptop of computer deelnemen aan deze cursus.

Ben je geinteresseerd of ken je andere geinteresseerden, meld je dan aan door het bedrag van €90 voor 24 september over te maken op rekeningnummer NL42 0006 9899 57 t.n.v. st. CSC Wil je meer informatie dan kunt u me bellen op het nummer 0630421785.

Uw Holistisch therapeut

Lesley Erick Neyhorst

Image