Lesley Neyhorst spreekt over:

Karma, reïncarnatie en de dood. Hoe verhoudt dit zich tot Winti?

Stichting Caribisch Spiritueel Centrum organiseert op zondag 8 oktober 2023, een lezing met als titel “Du un Winti tori dang un kaba”. Winti rituelen uitvoeren heeft niet alleen een begin, maar ook een einde. Ala biging abi wang kabra.

Op deze themamiddag gaat het om het delen van nieuwe inzichten, interpretatie en reflectie met betrekking tot alles wat via meditatie en dromen tot onze innerlijke ervaringen behoren.

Vragen die centraal staan:

Hoe herken je reïncarnatie

Hoe kun je familie karma ontstijgen

Hoe ontdek je je familie geschiedenis

Er zal ook aandacht worden geschonken aan hoe, door middel van meditatie, terug te gaan naar een vorig leven en wat het voor jou persoonlijk in dit leven betekent.

Dit zal gepaard gaan met uitleg en verheldering. Alles onder supervisie van de heer Lesley Neyhorst.

Wanneer:

Zondag 8 oktober van 14:30 tot 17:30 uur

inloop vanaf 14:00 uur

Waar:

Gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, 3011 GC, Rotterdam.

Aanmelden:

Email naar lesley1neyhorst@gmail.com en maak VOOR 30 SEPTEMBER €20 over naar NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. Stichting Caribisch Spiritueel Centrum.

NA BETALING IS DE AANMELDING BEVESTIGD

Voor meer informatie:

Meer workshops

MEDITATIE CURSUS

Start woensdag 24 april 2024 Meditatie voor beginners. Deze vorm van meditatie leert je contact te leggen met je spirituele gids, je bescherm engel of

Lees meer >

TAROTKAARTEN LEGGEN

Start: 9 september 2023 via Zoom Een luchtige workshop met diepgang, is de juiste omschrijving voor deze workshop tarotkaart leggen. De combinatie van het leren

Lees meer >