RADIO CSC

RADIOPROGRAMMA

De Spirituele Speurtocht
(Culturu Juru)

LIVE UITZENDING

Iedere zondagmiddag kunt u meeluisteren van 15.00- 16.00 uur naar deze radio-programma.

"Op zoek naar innerlijke rust en zingeving."

De Spirituele Speurtocht (Culturu Juru), richt zich de op spirituele ontwikkeling en bewustwording. Het programma gaat in op verschillende onderwerpen binnen de spirituele wereld, waarbij er ruimte is voor ervaringen, tips en uitleg van deskundigen op dit gebied. De Spirituele Speurtocht (Culturu Juru) heeft als doel om luisteraars te inspireren en te informeren over spiritualiteit en hoe het kan bijdragen aan persoonlijke groei en welzijn. Het programma is interactief en biedt ook ruimte voor luisteraars om hun eigen ervaringen te delen of vragen te stellen aan de gasten. De Spirituele Speurtocht is vooral bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de spirituele wereld en meer willen leren over zichzelf en hun bewustzijn.

RADIOPROGRAMMA

Tussen Slapen en Waken

LIVE UITZENDING

Iedere zondagmiddag kunt meeluisteren van 16.00- 17.00 uur naar het tweede deel van het radio-programma.

Voor het programma gedeelte Tussen Slapen en Waken worden luisteraars aangemoedigd om naar de studio te bellen en hun dromen te delen. Hierdoor kunnen zij uitleg en interpretaties krijgen die hen helpen de betekenis achter hun visioenen en onbewuste gedachten beter te begrijpen. 

Door deze dromen te analyseren, kunnen luisteraars een ​​betere kennis van zichzelf en hun onderbewuste geest krijgen, wat leidt tot persoonlijke groei en een hernieuwd gevoel van duidelijkheid en doel. Een waardevolle bron voor mensen die de rijke en mysterieuze wereld van dromen en de menselijke psyche willen verkennen. Dus stem af en ontdek de fascinerende inzichten die wachten om ontdekt te worden in de wereld van dromen!

"Ontdek de verborgen betekenis van jouw dromen.."

Herhaling: Live Uitzendingen