OPLEIDING HOLISTISCH THERAPEUT

Startdatum: dinsdag 5 september 2023

Opliedingsduur: 2 jaar.

Wij starten het eerste leerjaar van de cursus met Zoom sessies. Het tweede jaar zijn praktijkdagen. Het rooster wordt na je aanmelding via de mail opgestuurd.

Tijdstip cursus: 19.00 – 21.00 uur via Zoom

Kosten: € 985

Na deze cursus moet je in staat zijn om als holistisch therapeut te werk te gaan. Aan het einde van de cursus wordt er een certificaat van deelneming uitgereikt. 

Deze cursus is opgebouwd uit vier onderdelen modules:  

  • Werken met Chakra’s: het werken met energiecentra in ons lichaam

Chakra 1 – oefening in bewustwording van de werking van de chakra’s in lichaam, geest en ziel 

Chakra 2 – werken met lichaamshoudingen in combinatie met meditatie.

  • Aura’s voor beginners: met oefeningen leren aura’s te voelen en te zien. Daarnaast leer je de betekenis van de kleur en opbouw te interpreteren.
  • Culturu Skoro: wat is het verschil tussen Winti als Religie en Winti als Mystieke Religie of is het gewoon een Levenshouding.
  • Reïncarnatie meditatie: teruggaan naar vorige levens. Hoe verhoud karma zich in relatie tot reïncarnatie. 

Ben je geïnteresseerd of ken je andere geïnteresseerden, meldt je dan vóór 29 augustus 2023 aan door €467,50 over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. stg. Caribisch Spiritueel Centrum (CSC). Het is ook mogelijk de cursus in drie termijnen te betalen. Wil je meer informatie dan kun je me bellen op het nummer 0682090474.

Meer workshops

MEDITATIE CURSUS

Start 4 september 2023 Meditatie cursus Via Zoom een virtuele cursus meditatie voor beginners. Deze vorm van meditatie leert je contact te leggen met je

Lees meer >

TAROTKAARTEN LEGGEN

Start: 9 september 2023 via Zoom Een luchtige workshop met diepgang, is de juiste omschrijving voor deze workshop tarotkaart leggen. De combinatie van het leren

Lees meer >

CULTURU SKORO

Start 6 september 2023 Via ZoomWoensdag 6 september, Van 19.00 tot 21.00 uur. De cursus duurt 10 weken en kost €100. U kunt zich aanmelden

Lees meer >