OPLEIDING HOLISTISCH THERAPEUT

Startdatum: dinsdag 3 september 2024

Opleidingsduur: 2 jaar.

Wij starten het eerste leerjaar van de opleiding met Zoom sessies. Het tweede jaar zijn praktijkdagen. Het rooster wordt na je aanmelding via de mail opgestuurd.

Tijdstip cursus: 19.00 – 21.00 uur via Zoom

Kosten: € 985

Na deze opleiding moet je in staat zijn om als holistisch therapeut te werk te gaan. Aan het einde van de opleiding wordt er een certificaat van deelneming uitgereikt. 

Deze opleiding is opgebouwd uit vier onderdelen modules:  

   

   • Werken met Chakra’s: het werken met energiecentra in ons lichaam

  Chakra 1 – oefening in bewustwording van de werking van de chakra’s in lichaam, geest en ziel 

  Chakra 2 – werken met lichaamshoudingen in combinatie met meditatie.

    

    • Aura’s voor beginners: met oefeningen leren aura’s te voelen en te zien. Daarnaast leer je de betekenis van de kleur en opbouw te interpreteren.

     

     • Culturu Skoro: wat is het verschil tussen Winti als Religie en Winti als Mystieke Religie of is het gewoon een Levenshouding.

      

      • Reïncarnatie meditatie: teruggaan naar vorige levens. Hoe verhoud karma zich in relatie tot reïncarnatie. 

     Ben je geïnteresseerd of ken je andere geïnteresseerden, meldt je dan vóór 27 augustus 2024 aan door €467,50 over te maken op rekeningnummer NL42 INGB 0006 9899 57 t.n.v. st. Caribisch Spiritueel Centrum (CSC). Het is ook mogelijk de cursus in drie termijnen te betalen. Wil je meer informatie dan kun je me bellen op het nummer 0630421785.

     Meer workshops

     MEDITATIE CURSUS

     Start woensdag 24 april 2024 Meditatie voor beginners. Deze vorm van meditatie leert je contact te leggen met je spirituele gids, je bescherm engel of

     Lees meer >

     TAROTKAARTEN LEGGEN

     Start: 9 september 2023 via Zoom Een luchtige workshop met diepgang, is de juiste omschrijving voor deze workshop tarotkaart leggen. De combinatie van het leren

     Lees meer >